vrijdag 27 maart 2015

Een B2B webshop van Stay Hungry is de oplossing


Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner bij de ontwikkeling van uw online B2B shop? Dan bent u bij Stay Hungry Internet Marketing aan het juiste adres. Stay Hungry Internet Marketing is al jarenlang ervaren in het ontwikkelen van B2B webshop software en de software implementatie die uw proces verbeteren.

Waarom Stay Hungry Internet Marketing bij een B2B shop

Stay Hungry Internet Marketing heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van B2B webshops''webdesign op maat'' en de bijbehorende koppelingen. Stay Hungry Internet Marketing met als doel: het bieden van Magento diensten op hoge kwaliteit en het ontwikkelen van uitbreidingen op Magento.

In de laatste jaren is Stay Hungry Internet Marketing gegroeid naar een ervaren team, met meer dan 70 Magento implementaties, variërend van Community tot Enterprise tot uitbreidingen met Magento extensies. De extensies worden aangeboden in de online extensiewinkel.

Missie en visie van Stay Hungry Internet Marketing

Wij staan voor het bedenken, realiseren en implementeren van e-commerce oplossingen. Deze e-commerce oplossingen maken het gemakkelijker om online activiteiten uit te voeren. Processen worden geoptimaliseerd, waardoor online retailers grote kansen krijgen om hun eindklant te bedienen. Onze e-commerce technologieën helpen onze klanten om continu te verbeteren.

Nieuwsgierig?
Denkt u dat Stay Hungry Internet Marketing de geschikte partner voor uw zakelijke webshop is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan van de mogelijkheden.

Stay Hungry Marketing

maandag 23 maart 2015

Een internet marketing bureau inschakelen


Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een website, of bij de internet marketing van uw onderneming? Dan is het mogelijk om een internet marketing bureau in te schakelen. Wat doet een internet marketing bureau precies, welke mogelijkheden zijn er en hoe kunnen zij mij helpen?

Een online marketing bureau

Een internet marketing bureau kan u helpen bij het opzetten van een goed plan voor uw onderneming. De marketing is onmisbaar en dus noodzakelijk. Het is daarbij natuurlijk wel van belang dat men beschikt over een goed en werkend marketing plan. Veel ondernemingen hebben hier veel moeite mee. Hoe trek ik de juiste bezoekers aan met mijn onderneming, en misschien nog wel belangrijker, hoe behoud ik deze bezoekers? Deze en nog vele andere vragen zijn voor veel ondernemingen een onbekend terrein. Een internet marketing bureau kan u helpen bij het opzetten van een complete internetmarketing strategie en nog vele andere problemen.

De groei en balans

De groei en balans van een onderneming zijn erg belangrijk. Een onderneming moet natuurlijk groeien, maar moet ook balans kunnen vinden. Zo is de groei niet alleen belangrijk, maar is het ook van belang dat een onderneming vaste contacten opbouwt en deze goed onderhoud. De combinatie tussen deze twee factoren kan zorgen voor succes.